...

TSS

Groeiplannen TSS4U Solar Solutions binnen handbereik met Aletra Capital Partners aan boord

Eindhoven, april 2019

TSS4U (TSS) heeft vandaag aangekondigd dat Aletra Capital Partners (Aletra) de nieuwe meerderheidsaandeelhouder is geworden. TSS ontwerpt en levert zonne-energie systemen en hybrid off-grid oplossingen voor olie- en gas-platformen, telecom- en waterzuiveringsinstallaties en industriële microgrids. Aletra biedt extra kapitaal en financiële zekerheid aan het bedrijf, waarmee TSS de groeiplannen in geografische markten en nieuwe marktsegmenten versneld kan realiseren. Aletra is gevestigd in Laren (NH) en heeft een nevenvestiging in Singapore voor de Aziatische markt. TSS is gevestigd in Eindhoven en heeft dochterondernemingen in Abu Dhabi en Kuala Lumpur en covert daarmee het Midden-Oosten, de Afrikaanse en Aziatische markten.

TSS Managing Director Dop Brzesowsky over de nieuwe meerderheidsaandeelhouder Aletra Capital Partners:

“Met de groeiplannen die wij hebben is Aletra de perfecte match. Ten eerste omdat zij onze financiële behoefte invullen en ten tweede vanwege het kunnen toepassen van hun kennis van de telecomsector in de Aziatische regio. Wij zijn nu beter uitgerust om onze mondiale ambities te realiseren.”

Aletra Capital Partners Managing Director Geert Postma over TSS:

“TSS is de pionier van de internationale zonne-energie systemen en hybrid off-grid oplossingen. We zijn erg blij om samen te werken met het bedrijf. De directie van TSS zal zich volledig inzetten voor de groei van de onderneming in de olie- en gas industrie in de huidige geografische markten, maar ook in nieuwe landen en segmenten. Wij staan daar volledig en enthousiast achter.”

Over TSS4U

TSS4U (TSS) biedt zonne-energie oplossingen en implementeert systemen in de olie en gas industriën en de telecommarkt. Het bedrijf is in 2003 opgericht als een spin-off van Shell Solar. TSS is gevestigd in Nederland met plaatselijke kantoren in de U.A.E. en Maleisië. TSS werkt ook met een wereldwijd netwerk van ervaren lokale partners. TSS heeft meer dan 1.100 zonne-energie systemen ontworpen en geplaatst in Afrika, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten, variërend van veilige omgevingszonne-energie systemen in de woestijn tot ‘explosion-proof’ offshore zonne-energie systemen.

Over Aletra Capital Partners

Aletra Capital Partners B.V. (Aletra) is een investeringsmaatschappij gevestigd in Laren en Singapore die het geld van haar partners investeert. Momenteel heeft het bedrijf 13 bedrijven in het portfolio. Aletra is een hands-on investeerder die het beheer van de bedrijven ondersteunt bij het realiseren van hun volledige potentieel.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.